13 Ağustos 2021 tarihli ve 31567 sayılı resmi gazetede yayımlanan 4371 sayılı Cumhurbaşkanı kararı ile yürürlüğe giren, "Gençlik ve Spor Bakanlığı ek ders saatlerine ilişkin esaslar hakkında karar" doğrultusunda İl Müdürlüğümüzce yapılacak ek ders uygulamaları için müracaatlar başlayacak olup; 08-14.05.2023 tarihleri arasında eğitici başvuruları alınacaktır.


İlimizde spor branşlarında Gençlik faaliyetleri alanlarında ve yurt faaliyetleri alanlarında   Bakanlığımız bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde görevlendirilmek üzere eğitim görevlisi başvuruları alınacaktır. 

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

 

  1. 2023 yılı EYS eğitici havuzu 4-7 Mayıs 2023 tarihlerinde ilana çıkılarak 8-14 Mayıs 2023 tarihlerinde başvuruların eğiticiler tarafından şahsen https://edu.gsb.gov.tr/ adresinden yapılarak yeniden oluşturulacaktır. Tarihler ayrıca Ek-2’de ayrıntılı bir şekilde gösterilmiştir.
  2. Eğitici/antrenörler, eğitici başvurularını şahsen https://edu.gsb.gov.tr/ adresinden yapacak olup, yönlendirmeye ihtiyaç duyduklarında ilgili web sitesindeki başvuru kılavuzundan yararlanabilirler. Ayrıca İl Müdürlüklerinden de destek alabilirler.
  3. Başvuruda bulunan tüm eğitici/antrenörlerin başvuru sürecinde yaşayacakları tüm aksaklıklarda sorumluluk kendisine aittir.
  4. Hali hazırda eğitici/antrenör olarak görev yapmakta olanların ve eğitici havuzunda bulunan tüm eğitmenlerin de bilgilendirilerek yeniden başvuruda bulunmaları sağlanacaktır.
  5. Hali hazırda üzerinde kurs görevi bulunan eğitici/antrenörlerin kurs süreleri tamamlanana kadar görevlerine devam etmeleri sağlanacaktır.
  6. Hali hazırda üzerinde kurs görevi bulunan eğitici/antrenörlerin 11 ayı geçmemek üzere SGK iş ve işlemlerinin devam etmesi sağlanacaktır.
  7. Yeni başvurular sonucunda kurul onayı verilen eğitici/antrenörlerin tüm ders ücretlerinin ödemelerine ilişkin iş ve işlemlerin tamamı tahakkuk modülü üzerinden ödenecektir.
  8. Depremden etkilenen illerde başvuru yapmak isteyen eğitici/antrenörler, başvurularını İl Müdürlüklerine yapabileceklerdir.

 

Spor Branşları İstenen Belgeler için buraya tıklayın.

Gençlik Branşları İstenen Belgeler için buraya tıklayın.