Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığının 2018-2019 Sezonu Faaliyet Programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup Müsabakaları 04-06 Ocak 2019 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Seyrantepe Spor Salonunda organize edildi. Söz konusu grup müsabakaları ilimiz ve Adıyaman, Batman, Mardin, Şanlıurfa, Kilis, Hakkari, Gaziantep, Siirt, Şırnak illerinden gelen kız ve erkek takımları olmak üzere toplam 120 sporcu 24 Antrenör ün katılımı ile gerçekleşti.      

Müsabakaların kapanış töreni 06 Ocak 2019 tarihinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Seyrantepe Spor Salonunda katılımcılara katılım belgesi, başarılı olan takımlara ise madalya ve başarı belgesi verilmesi ile gerçekleşti.

 Ödül Törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet DEMİR, Spor Şube Müdürü Akın ERİM, Sporcu ve antrenörler katıldı. Törende konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet DEMİR Katılan tüm takımlara teşekkür ederek onları Diyarbakır da ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek çeyrek finale yükselen takımlara başarı dileklerinde bulundu.