Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir başkanlığında gerçekleşen il spor merkezleri koordinasyon toplantısına,Şube Müdürleri, Gençlik Merkezleri Müdürleri, bazı kurum ve STK temsilcileri katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir, toplantıda amaçlarının sokaktaki çocuklara spor yoluyla topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

Demir, Diyarbakır gençliğine hizmet etmek için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Demir, bu doğrultuda Diyarbakır da ilk defa STK ve bazı kurum temsilcileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Demir, “Yaz spor okullarına çocuklarımıza kanalize edeceğiz. Şube Müdürlerimiz Gençlik Merkezi Müdürlerimiz ve tüm personellerimizle gençliğe ve Diyarbakır’a hizmet etmeye hazırız. Bu konuda herkesin fikirlerini almak için buradayız. Sizleri de aramızda görmek bizleri mutlu etmiştir. İnşallah bu birlikteliği devam ettirir ve bölge gençliğine hep birlikte hizmetleri yaparız” dedi.

STK temsilcileri de bu yöndeki çalışmaların içinde olmaya devam edeceklerini belirterek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mehmet Demir’e teşekkür etti.