Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Kent Meydanı'nda  İl Müdürlüğümüze bağlı çeşitli dallarda kurs gören öğrencilerle buluşup #SokaktanOlimpiyata organizasyonu kapsamında gençlerimize kaykay hediye etti.

Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU,  "Bu gördüğümüz tablo Diyarbakır'ın spor şehri olduğunu herkese ispat eden bir tablo, biz de bunu daha da ileriye taşıma noktasında kararlıyız. Olimpik bir branş olarak kaykay, 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda sporseverlerle buluşacak, bu çerçevede biz Diyarbakır'ımızı kaykay noktasında önemli bir merkez olarak kabul ettik. Diyarbakır'da kaykayla ilgili ulusal ve uluslararası kaykay organizasyonunun gerçekleşmesi için yeni bir pist inşa edeceğiz. Bunun da Diyarbakır gençlerine hayırlı olmasını temenni ediyorum."diye konuştu.

Bakan KASAPOĞLU, beraberindeki protokol ile kaykay boyaması yaparak, kaykaylar üzerine desen verdi. Meydanda bulunan gençlere kaykay hediye eden Bakanımız KASAPOĞLU, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Öğretmen Evi'nde gençlerle bir araya gelerek soru cevap şeklinde sohbet etti.