19 MAYIS VALİLİK KUPASI DÜZENLENECEK

14.04.2015

Diyarbakır Valiliği tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde kurumlar arası ‘Valilik Kupası Spor Müsabakaları’ düzenlenecek. 

 

Turnuvanın teknik toplantısı Valilik SODES Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz Başkanlığında, kurum amirleri ve il temsilcilerinin katılımı ile yapıldı. 

 

Vali Yardımcısı Batmaz yaptığı açıklama da “Valilik olarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı hem adına yakışır şekilde kutlamak hem de kurumlarımız, sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının katılımı ile 5 branşta  sportif faaliyetler yaparak, tüm kamu kurum kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı spor çevresinde kaynaştırma amacındayız. Bu yolla müsabakalara katılacak olan kamu kurum kuruluşlarımız, meslek  odaları ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür eder tüm ekiplerimize başarılar dilerim.”  Dedi. 

 

Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında düzenlenecek olan müsabakalar, 27 Nisan tarihinde başlayacak ve 18 Mayısta yapılacak finallerle sona erecek. Kayıtların 6–22 Nisan tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine şahsen yapılabileceği gibi, müsabaka hakkında bilgi ve katılım şartları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi ve internet sitesinden de öğrenilebilecektir. 

 

Valilik Kuapsı Form.pdfValilik Kupası .pdfValilik Kupası Talimat pdf.pdf